Lördag

Idag var vi på maxi och handlade, problemet var bara att vi fick jaga efter kundvagnen hela tiden. För den skulle Eve köra, och hon har inte lärt sig gå än, men kör kundvagn det kan hon, om man bortser från att man inte ska köra på saker, folk och svänga lite då och då =) (har tyvärr ingen bild, hade varit kul att spara på) Sen när vi kom hem så gjode vi tacos. Det var smaskigt tyckte Eve, men bara om hon fick äta själv. 
Hon har fått för sig att man bara kan äta själv med fingrarna. Hon tar visserligen i skeden ibland, men bara för att rör omkring på tallriken och fösa ner det hon inte vill ha på golvet. Men hon får ju i sig det hon behöver och blir mätt och glad. Man får bara se till att inte laga så kladdig mat som man inte kan ta upp med händerna =) 

igår invigde eve sina regnkläder och stövlar.  Stövlarna är köpta på pop, i storlek 21, de är lika stora som hennes andra skor i 19, så där är de inte stora i storleken. Rosa med cyklar på är det. För övrigt är det dötrist att vara ute när det regna. man blir ju en Michelin gubbe då som inte kan röra sig enligt Eve. =)

I veckan ska jag jobba alla dagar utom onsdag, öppning med. Så får vi se om vi hittar på något någon eftermidag / kväll. 
Och på måndag är det ny astrid- cd, jag har bestämt mig för att samla dem till Eve. Och så har jag sån tur att jag kan köpa bara bilagan och att om inte jag jobbar så lägger de undan åt mig =) förra veckan tog de slut snabbt, så jag ringde ochj beställde extra från och med den här veckan. Så vet ni det om ni letar efter. Det är bara att hojta till =)

 

Tänder på g

Oj, oj, oj. vad jag inte uppdaterat här. Det var ju länge sedan det var ettårsdag här. Men tiden har bara sprungit iväg. Jag har jobbat en hel del och mer blir det nu, ska jobba hela sommaren och bara vara ledig nån dag ibland. Nu på tisdag tillexempel, så om någon vill hitta på något då får ni säga till.

Annars har vi varit på en massa kala, tack för gott fika allihopa var jättekul att kunna se alla igen. hoppas jag kan klämma in det nån mer gång i sommar =) Eve har också varit med och gjort en rabatt på framsidan, även om hon inte riktigt ville ha den lika dan som vi andra. Vi har varit och badat två gånger. lite läskigt och kalt var det men mest bara roligt. Annar har vi mest varit hemma och tagit det lungt i värmen.

Just nu håller Eve på att få minst fyra tänder, hon är inte så mycket för att visa munnen, men en kindtand på varje sida både uppe och nere är det i alla fall. Så nu har hon varit snorog och haft feber i två dagar, men idag var hon feberfri igen. Jag tror det har med tänderna att göra i alla fall.

Sen har vi varit på inskolningssamtal på Eves nya förskola, den 17 augusti blir hon en trollunge. Jag och jimmy var på mötet medans eve var hemma med farmor. Det var Eves "mentor" som tog i mot. hon var lite uppe  i varv tror jag, hoppas det i alla fall. för hon pratade väldigt fort och upprepade sig en massa gånger. men det var ju sista timmmarna innan hennes semester började. Det ska bli kul att se hur Eve tycker det är på förskolan i alla fall.  Så ofta som jag uppdaterar här blir det väl nästa ilägg =)

Jag har tyvärr stoppat min kamer på något bra ställe så det blir inga bilder i dag!

RSS 2.0