vi lever ! =)

Japp, vi lever och mår bara bra. Det har bara varit lite mycket annat att göra de senaste veckorna. Jag och Eve var och hälsade på Malin, Jocke och Hedvig i borlänge för två veckor sedan. Jag hade planerat det hela jättebra, flyttat eves stol i blien så jag skulle kunna se henne och kollat var man kunde stanna om det behövdes mm. Men det struntade Eve i hon somnade i Örebro och vaknade vid rödljusen i borlänge =) Väl där hade hon jätteroligt, bara lite irriterande att bli kallad julia hela tiden, =) men det blev bra det med på slutet. Hon hittade även en ny favoritleksak. en låda med tre hål i som det finns tre kulor till som man kan trycka ner. Lite svårt att förklara men hon kan fortfarande sitta med den i långa stunder, allt annat trötnar hon snabbt på. 

Vi var också och badade, det var jättekul. Eve fick inviga sina armpuffar och det gjorde hon bra, hon simmade iväg så fort hon kom ner i vattnet. Sen var hon så trött att hon somnade i min famn på väg ut från badhuset. 

Hon har lärt sig krypa på riktigt med och far om krin i hela huset. Stälde sig upp gjode hon i sängen för första gången för ungefär 3 veckor sedan och nu ställer hon sig upp så fort hon hittar något bra att hålla i. När vi kom hem från Borlänge så åkte jag och eve och köpte en potta, en lyxvariant medryggstöd, så kallad pottstol. Den använder hon riktigt duktigt och gör helt rätt de allra flesta gångerna man sätter henne på den. Stora tjejen är hon nu. På ta lom det var vi på BVC på 10 månaders koll också förra veckan. 8735g och 72 cm är hon nu. Nästa gång blir det spruta igen, dagen efter hon fyller ett år. oj, oj vad tiden går fort. 

Idag var det igentligen babysim, men vi får inte ihop schemana jag och jimmy så vi får hoppa det idag men ska gå på det i fortsättningen. Roligt att få träffa andra barn och föräldrar, blir ju tyvärr inte så ofta för mig nu när jag börjat jobba igen, det är lite trist.

Nu i veckan ska vi inte göra så mycket, i morgon ska vi nog till ÖF, om det inte är jättefint väder, och på kvällen ska vi till Moster Anna och äta vofflor. Torsdag har vi inget särskilt planerat och på fredag till söndag ska jag jobba! 

   

 

RSS 2.0