Ledig!

Nu var det Länge sedan jag skrev något. Jag har jobbat en hel massa, Var bara ledig i torsdags förra veckan och då gjorde vi så mycket annat att jag inte han med att skriva något här. Man vill ju hinna med att träffa Eve och Jimmy med. Men idag är jag ledig och i morgon med. Så nu sitter Eve på golvet och leker med min arbetskläder. =)

Förra veckan var det fullt upp, i tisdags hade vi invigning på 7eleven på jobbet och sen när jag slutade var det bara att slänga sig på cykeln och hem och byta om för att åka iväg på babysim. Vi var ganska få där och Bea hade lite brottom till tåget så vi slutade lite tidigare. Så då fick jag, Eve och Jimmy lilla basängen för oss själva ett tag. Det tyckte Eve var jätteroligt.

I onsdags var vi en snabbis in till Örebro och på vägen hem där ifrån bestämde jag att vi skulle gå in här i kumla och titta på cykel till mig. Så där fanns den, min nya cykel. En grön monark, med tre växlar och cykelkorg. Så då fick han i butiken montera på barnsadeln på en gång, så cyklade jag hem sen. Lite svårt var det med all snö som komit, men den är jätteskön att cykla på och ingen mjölksyra i armarna får jag. Så nu har jag börjat cykla till och från jobbet. =)

I Torsdags hade Eve namnsdag, då fick hon två kort på posten. Ett från Felix, det vart hon (och jag) glada över. Sen fick hon ett från min farmor och så kom moster Annna förbi med ett kort. Av mig och Jimmy fick hon en Cykelhjälm.

Fredag, Lördag och söndag kväll så jobbade jag. Så jag har missat båda de första deltävlingarna i melodifestivalen. Har hör delar av dem på radion. Men inte att jag kommer ihåg en enda låt. =) Hoppas de två sisat deltävlingarna blir bättre =)

Eve har för övrigt lärt sig åla riktigt bra nu, hon tar sig till och med över trösklarna här hemma. Ibland så tar hon till och med varanan hand, så snart kan hon nog krypa med. Sen har hon lärt sig att sätta sig upp från att liga på magen. =)



Eve i sin nya finna hjälm och kläder hon ärft efter pappa =)

Jobb, bil, och glasögon

Oj, oj pj, nu har en hel vecka gått igen =)
Jag har jobbat, och jobbat och jobbat. Och i helgen som var var jag ledig från jobbet, men var på kurs i stället i Lördags, om ett projekt för att få överviktiga bara att röra på sig. Det ska bli intresant. I söndags var jag så trött att jag inte orkade med någon ting alls knappt. =)

Idag har vi varit in till Örebro. Vi skulle kolla om en bil som vi provkört fanns kvar. Det gjorde den inte. Men vi hittade en annan bil i stället. En blå peugeot 407 2,2 sw, 2005. En sådan med glastak. Så den löpte vi. =) så nu har vi bytt två bilar mot en bil. Jag får lära mig att cykla till jobbet helt änkelt. Vi tittade på cyckel till mig med och en cyckelsits och hjälm till Eve. Men det tittade vi bara på.

Men jag gick till optikern med, när vi var i örebro. Min syn har blivit så mycket sämre de senaste veckorna bara. Så vi gick runt till flera olika optiker i örebro för att se om någon hade tid idag, och till slut hittade jag en på se och synas. Han var lite lustig. men helt okej. Han kunde ju plocka fram linser som gör att jag ser igen i alla fall =) Men att han kallade ögonen för höger och vänster kompis, och skrattade åt sina egna skämt hela tiden var lite lustigt. I alla fall, när vi var klara där gick vi till specsavers och tittade på glasögon som skulle passa. Jag hittade två par (de har ju köp 2 betala för 1), som jag la undan. För vi skulle ju naturligtvis ha tagit med recept från den första optikern. Men men, jimmy fick gå och hämta ett sådant, så får han beställa åt migpå Torsdag när han är där och kollar sin syn. Då ska vi för övrigt hämta bilen, den ska få dragkrok och fixas till lite.

I morgon skulle jag ha gått på tandinfo för Eve och babysim, men mitt i tandinfon la de ett viktigt möte på jobbet. Det var tydligen jätteviktigt så det var bäst att jag går på det. Nu får det bara bli babysimmet. Men det är kul att jag hinner med någe i alla fall. Jimmy och Eve får berätta vad de sa på Tandinfon. 

Eve har för övrigt börjat borsta tänderna med tandkräm, lärt sig åla dit hon vill, inte bara ut av mistag, och varit till BVC sen sist jag skrev. Hon var 70 cm lång, vägde 8300 g coh hade ett huvudomfång på 45,2 cm Stora tjejen har hon blivit. Och så fick hon en bok också. =)



Nya Bilen, vi hämtar den på torsdag.

RSS 2.0