knasiga tanter

Nu har vi varit på vårdcentralen jag och Eve.
Vi kom dit ungefär 5 minuter inan våran tid, anmälde oss och fick sitta ner i väntrummet.
Där satt det också en tant och mutrade för sig själv.
Ganska snart kom det några tanten kände, för dem berättade tanten att hon minsan kommit dit kl. 9 och nu vr klockan snart 10.30 det var förskräkligt. Hon hade fått komma in, men då hade de inte hittat hennes papper. Sen hade hon fått gå ut och vänta igen för det hade kommit något akutfall.
När hon beklagat sig klart och de andra gått gick hon fram till receptionen och klagade lite mer, hon hade ju fått vänta i 1,5 timmar. Hon i receptione svarar då. -Ja, det kan ju bli så när man kommer UTAN tid.
Tyckte lite synd om hon i receptionen.
I alla fall när "akutfallet" var klart fick tanten komma in och vi fick vänta en stund till. Men det spelade ju ingen roll, huvudsaken var ju att hon kom hem till kaffet.

När vi väl fick komma in så var Eve inte på sitt bästa humör. Hon skulle inte visa några utslag, hon skulle ut, men de hade ju låst dörren vilket görde Eve ännu argare. När de väl kollat och hämtat fler som kollade och funderat färdigt blev det en rekomendation om att smörja in Eve vid varje blöjbyte med en mjukgörare, miniderm, samt sörja morgon och kväll med en reseptfri kortisonkräm. Blev det inte bättre inom en månad fick vi höra av oss igen. Men det får vi hoppas det blir!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0