Jag försöker igen...

Länge sn jag blogga, har inte haft någon lust, men tänkte försöka igen och se och det blir lete mer skrivet =)

Igår när Eve varit på dagis så åkte vi till Hallsberg och badhuset. Eve var inte på humör för att bada. Hon skrek och förde oväsen hela tiden vi bytte om, sen när vi kom ner i lilla basängen var hon rädd och klamrade sig fast som om det gälde livet. Lilla skruttan. När vi suttid där en stund och eves gräpp lossnade något kom det en annan unge och skulle förrsöka prata med Eve och visa vattnet och så. Det hjälpte faktist lite för vår skrutta är ju så nyfiken så hon var tvungen att se vem som pratade =)

Vi gick sen över i baby poolen på "upplevelsedelen" och där lossnade det för Eve hon blev helt galen i vattnet och klätrade upp och ner och fram och tillbaka. hon åkte någ kanan 35 gånger minst. vi var helt själva i babypoolen och hon har ju sina armpuffar så vi satte oss i en lite hjupare del så fick hon hållas bäst hon ville. När vi skulle gå upp skulle hon promt ner i lilla basängen, men då började simskolan nästen direkt så vi fick gå upp.

När vi sen skulle ducha blev hon jättesur när hon skulle ta av baddräkten och stod och höll i den hela tiden. Där ser man hur fort det kan vända från arg och rädd till en fisk i vattnet på någon timme. Så nu ska vi försöka komma iväg och bad lite oftare.




Kommentarer
Postat av: Moster

Nästa vecka slutar jag 16 alla dagar, bara säga till om ni vill bada nån dag då =)

2010-03-30 @ 23:50:13
URL: http://channah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0